среда, 17 октобар, 2018

Tradicionalne nagrade

Награда “ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ВОЈВОДИНЕ “

Ово традиционално признање додељује се од 1964.године за значајна привредна остварења предузећима и појединцима, који су својим резултатима рада допринели укупном развоју привреде Војводине а тиме и читаве земље.
Награда Привредне коморе Војводине увек је била а и данас је велики подстрек за постизање нових пословних успеха.

Погледајте галерију фотографија са овогодишње доделе признања ( линк )

ПРИЗНАЊЕ ЗА КВАЛИТЕТ УСЛУГА У УГОСТИТЕЉСКОЈ И ТУРИСТИЧКОЈ ДЕЛАТНОСТИ

Привредна комора Војводине од 1992.године у континуитету додељује признања за квалитет услуга у угоститељској и туристичкој делатности.Највише признање „Капија успеха“ додељује се најбољима за достигнут ниво квалитета у пружању услуга у  категорији: угоститељских објеката који пружају услуге смештаја и услуге исхране, туристичких агенција, винарија, сеоских туристичких домаћинстава  и других туристичких и угоститељских објеката који на најбољи начин представљају мултиетничку заједницу Војводине и значајно доприносе рецептивном туризму.

Поред „Капије успеха“, ПКВ награђује плакетама за квалитет услуга субјекте који су достигли завидан ниво организације пословања и односа према госту у свим категоријама.

Оцењивање објеката које се пријаве да учествују у акцији ПКВ за доделу признања врши се према критеријумима утврђеним у Правилнику о додељивању признања.Оцењивање врши комисија коју чине стручни туристички и угоститељски радници.

Погледајте галерију фотографија са овогодишње доделе признања ( линк )

Copyright © 1998.-2018. Privredna komora Vojvodine.